Dat wat het nacht forum niet gehaald heeft…

Daarom kan het ook niet iedere nacht raak zijn en ik vraag U dan ook:

Waarom..?

Waarom..dan..?

"Nou" zei de dokter, heel doorzichtig: "Mij lijkt om de gekneusd enkel… Maar als U andere ideeën heeft dan sta ik daarvoor open…"

070524 155-2 Ondanks de opwellende vraag, waarom hij open staat voor andere suggesties en of hij tijdens dat open staan niet bang is een koutje op te lopen omdat hij dan toch op de tocht zou kunnen komen staan of hij moet natuurlijk door en door open zijn en dan zou hij niet open staan maar gewoon een gat zijn en laten we het maar niet over zijn gat hebben, heb ik die voor me gehouden en liet ik mijn enkel enkel verbinden met een rekverband…

Dat zo strak verbonden zat met mijn enkel en een stuk voet dat ik verwacht dat er geen rek meer in het rekverband zal zitten en het dus eigenlijk gewoon verband is… Wat dan weer een waarom oproept…

Want als het rekverband zou strak verbonden is dat de rek eruit is het dan zo dat het gewoon verband is waarom dan niet gewoon verband gebruiken..?

Met deze vraag in mijn hoofd naast de vele anderen en een alsnog, weliswaar wat laat opborrelende vraag aangaande het verbinden van mijn enkel kan ik de slaap niet vatten en besluit ik om in tegenstelling tot een enkele nacht geleden nu eens hier mijn log te beginnen en die dan straks te kopiëren naar mijn weblog…

Honden bezitters leggen altijd uit dat hun hond dat normaal nooit doet… Hoe vaak heeft hij/zij dat al gezegd… Of het nou blaffen, bijten of iemand opeten betreft… Normaal doet hij dat nooit… Maar waarom dan nu wel, terwijl er zo’n opgewonden kuitenbijtertje aan mijn omwonden enkel hangt..?

fernpuzzel O, had ik nou maar een goed been dan kon ik die eigenaar een schop geven waardoor hij in een keer zeker wist waarom ze Keulen en Aken wél op een dag gebouwd hebben..!

Bij ons in de vijver zwemmen eenden en waarschijnlijk ook vissen want anders vind ik dat toch eigenlijk wel zielig voor die vissers… Alhoewel, waarom eigenlijk…
Die vissen zie ik niet en dat komt waarschijnlijk omdat ze onder water zwemmen… Ik heb tenminste nog nooit een vis boven water zien zwemmen… Wel grappig, toen ik de waarom bedacht, je zou dan moeten vissen met een vlieger…

Waarom, dat blijft spoken, waarom heeft de dokter mijn enkel verbonden als er niets mankeert aan mijn enkel en ik er alleen maar kwam om een update te geven over de huidige status van mijn bezoekjes aan de psycholoog, over waarom vragen gesproken…

Vraag me nu al af waarom ik zeker weet dat ik ook in de toekomst nog wel over enkele waarom vragen wakker zal liggen…

Geschreven op 21-08-2010 – Lokale tijd rond 02.00 uur.

2 reacties

  1. Waarom niet..?

  2. Dan heb ik er ook nog wel een paar Ferry…..

    -Waarom zeggen mensen: “niet over de rand heen plassen”, maar als je niet over de rand heen plast, komt het niet in de pot.

    -Waarom heet een verdieping een verdieping, terwijl het eigenlijk een verhoging is?

    Waarom??
    Ik weet het niet, maar het houdt mij gelukkig niet uit mijn slaap……

Reageren is niet mogelijk