Je hoort iets op de radio…

Na wederom een door de methyl prednisolon een slechte korte nacht. Zat ik vroeg onder de douche na te denken over een afspraak die ik de dag ervoor gemaakt had… IMAG0160
Én dat ik Boer zoekt vrouw van afgelopen zondag nog moet kijken… Dat laatste moet overigens gedaan zijn voor morgen 12 úúr… Beloofd nog een hele zit te worden…

Mijn zus haalde mij vanmorgen op voor de derde en tevens laatste kuur~dag… Zij had de radio, op een niet hard volume aanstaan, staan de zender waarop Giel Beelen zijn uitzending verzorgt… Maar doordat wij ook wat met elkaar praten over onze ouders enzo… Hadden we het gesprek niet helemaal gevolgd en waren alleen woorden als cartoon, kamp, niet, praten en de Vara eigenlijk blijven hangen… Juist ook omdat wij gingen luisteren en toen natuurlijk de RDS/RTS de verkeersinformatie er tussen-door-blies…

Kom ik terug op de titel: JE HOORT IETS OP DE RADIO…

Moet je nadat je bent thuisgekomen van de behandeling en daarop volgend nog een pittig gesprek met de schoenmaker bij de reva-arts… Dus duidelijk vermoeid en geen zin meer hebbend op zoek naar de reden van het gesprek…

Mijn oplossing: Kan een radio uitzending voortaan met beelden worden opgeleukt..?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.